Search
Close this search box.

Bestellen en leveren

Bestellen

Heb je een Must Wear item gevonden die je heel graag wilt hebben? Leuk! Selecteer nu een kleur en/of maat en klik op ‘in shoppingbag’. Je kunt ondertussen verder shoppen. Let op: alle items in je shoppingbag worden niet voor je gereserveerd. Ben je uitgeshopt? Dan is het nu tijd om je bestelling af te ronden. Klik op het icoontje ‘shopping bag’ rechtsboven. Klik vervolgens op ‘Ga door naar afrekenen’ en je kunt je bestelling afronden.

Heb jij een klacht? Vervelend! Je kunt deze klacht indienen via info@mustwear.nl

Vergeet in je mail niet je ordernummer te vermelden een foto van de klacht mee te sturen. We zullen ervoor zorgen dat je binnen 48 uur een reactie ontvangt met een gepaste oplossing.

Verzenden 

Bestellingen boven de €75,- worden gratis geleverd! Bij bestellingen onder de €75,- worden er €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

Woon je in de buurt van omgeving Zwolle en/of wil jij verzend/retour kosten besparen ? Dan is het mogelijk om jouw bestelling af te halen, retourneren of eventueel te ruilen bij ons op locatie.  Neem eerst contact met ons op om een geschikte dag en tijd te bespreken. Zo weten we zeker dat wij elkaar niet mislopen. De retourprocedure is in dit geval net wat anders, wat inhoudt dat je je retour niet hoeft aan te melden via de retourmail.

Op werkdagen besteld en betaald, is jouw bestelling binnen 3 werkdagen verzonden.