Search
Close this search box.

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je er van verwacht? Jammer! Uiteraard kun je de producten, op eigen kosten, terugsturen en verwerken wij jouw retour zo snel mogelijk. Retouren worden binnen 7 werkdagen verwerkt. Ons retour termijn is 14 dagen. Jouw retour periode gaat in op de dag van ontvangst. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer worden ontbonden en is deze definitief. Het is van belang dat tijdens de bedenktijd, er zorgvuldig word om gegaan met de producten en verpakkingen. Het product mag retour in originele staat en verpakkingen. Hiervoor word het product aangemeld voor een retour via info@mustwear.nl en retour verstuurd met bijgeleverd retour formulier. 

Woon je in de buurt van omgeving Zwolle en/of wil jij verzend/retour kosten besparen ? Dan is het mogelijk om jouw bestelling af te halen, retourneren of eventueel te ruilen bij ons op locatie.  Neem eerst contact met ons op om een geschikte dag en tijd te bespreken. Zo weten we zeker dat wij elkaar niet mislopen. De retourprocedure is in dit geval net wat anders, wat inhoudt dat je je retour niet hoeft aan te melden via de retourmail.

Het is helaas voor ons administratief onmogelijk om iedereen ervan op de hoogte te brengen wanneer wij hun retourzending hebben ontvangen, maar dit kun je zelf ook nakijken via je track & trace code die je hebt ontvangen met het retourzenden. 

Wanneer blijkt dat je retourzending langer dan 7 werkdagen geleden bij ons is aangekomen, vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice. Dat kan per mail naar info@mustwear.nl

Gelieve in die mail als bijlage je postNL track & trace bonnetje als foto of scan mee te sturen en het ordernummer vermelden. 

Retouren worden geaccepteerd mits in originele, onbeschadigde staat, vrij van (rook) geuren en ongedragen zijn. Sale en afprijzen mogen hierbij niet retour. Must Wear behoudt zich ten allen tijden het recht voor retouren te weigeren.